Minska mängden antibiotika

Godmorgon på er! I dag tog jag mig en sovmorgon. Har vaknat 3 gånger i natt så det behövde jag verkligen. Blev väckt av Britt 😍 när hon ringde mig vid 8.50. Det var lite lagom att vakna då. Annars försvinner hela förmiddag ifrån mig. Så nu har jag duschat och sitter och äter god frukost. Mums!
 
I går så ringde läkaren från Infektion. Han frågade hur jag mådde och jag berättade att jag är lite slemig på morgonen och är väldigt trött. Han frågade om jag kände mig piggare än innan jag började med denna kuren? Ja det gör jag sa jag! Så nu ska jag äta 1 tablett två gånger om dag. Morgon och kväll, så jag slipper den mitt på dagen. Skönt då behöver jag inte räkna timmar i mellan tabletterna. Så det ska jag äta ca en månad sen skulle jag få en ny telefontid till honom. Men blev jag sämre skulle jag ringa honom. Och är det så att jag blir sämre när jag minskar dosen nu så skulle vi ta nytt slemprov och sen försöka att ge mig en dos som håller mig pigg en längre tid tills jag ska ta prover på mitt immunförsvar igen i december. Detta är så tufft att aldrig få må bra och kunna hålla igång som innan jag fick denna infektion för mer än ett år sedan. Förra året på semestern var jag neråt Kalmar och hämtade mig detta! Jag vill inte minnas Camingen som jag var på! för det ger mig kalla kårar 😖 Nä då jag skojar! Jag minns inte vad den heter. Jag i alla fall inte varit frisk sedan innan den semestern.
Så detta var segt att komma ur! Men jag ska bli frisk, det gäller bara att vara rädd om mig och inte utsätta mig för allt för mycket folk. Men annars skulle jag göra allt som vanligt i den mån jag orkade. Som läkaren sa. Ja det där med att orka är ju ett litet problem men ska jobba på det 😜 Jag lovar.
 
I går så broderade jag lite på morgon/förmiddagen. Sen fick jag en ide att gå ner till brevlådan vid 32:an men jag kände att jag orkade nog inte gå ner ända dit. Så jag gick in till min Gunvor och pratade lite med henna och Börje 😆 Det var mycket trevligare än att gå ända ner till brevlådan. Får posta brevet på fredag när jag ändå måste in och hämta mer medicin. Men Gunvor och Börje blev så himla glada när jag tittade in, så himla skönt att komma dit och prata lite. Kände mig så mycket lättare och gladare när jag kommit utanför dörrarna lite. Så jag gick raka vägen hem och fikade lite och broderade lite tills det var dags att laga middag. Och sen fixade jag en blåbärspaj till kvällen och sen efter middagen så la jag mig och vilade lite tills det var dags för symöte. Men det blev bara Carola som kom 😉 Men det gick ju bra det med, hoppas någon mer kan vara med nästa gång. Men nästa vecka blir det inget så det får bli veckan där på i så fall om någon är hemma. Men det får vi se hur det blir. 
 
I dag ska jag brodera och så fixa middag och så blir det att vila framför tv och sticka på en julklapp som jag började med i går. Hoppas den kommer att passa och att garnet räcker hihi. Kan inte tvätta något i dag för det hade inte torkat det som jag tvättade i går. Så det får hänga tills i morgon så har det nog torkat. 
Så det blir bara att handarbeta i dag och inget annat 😊 känner mig lite sliten så det blir bra med en lugn dag. 
Så jag önskar er en skön dag och ta hand om varandra så hörs vi snart igen.
 Skulle behöva städa bland mina garner och handarbeten <3