Fredag igen!!

Äntligen fredag igen eller!? 
Godmorgon på er alla, hoppas ni sovit gott. Det har jag gjort! 
Nu får alla bli friska snart så man umgås ordentligt. Men våra kära vänner ligger i influensa/Virus som jag inte vill ha. Och på Antuna går det fortfarande Vinterkräksjuka så dit kan vi inte heller åka. Så jag håller mig hemma för sjuk vill jag inte bli eller rättare sakt sjukare! Så jag får isolera mig lite tag till från de vännerna som är sjuka. Men jag hoppas verkligen de kryar på sig snabbt. För det är lite tråkigt att de ska vara sjuka! 
 
I går fixade vi passen det gick ju så himla smidigt och lätt. Tog ingen tid alls. Så min kära sambo vart så glad för han hann hem och spela badminton med arbetskompisar. Så det var ju kul för honom och jag hann ju med lite mer stickning innan kvällen kom. 
 
Handarbeta! 
I går så stickade jag en hel del på dopklänningen. Den blir så himla fin. Hoppas den passar någon av dockorna bara. Det blev bara några stygn på duken i går men jag ska försöka att sitta i dag lite mer. 
Och så blir det att sticka också så kanske jag blir klar med dopklänningen framåt kvällen kanske.
Men har inte jätte brott med den men kul när det blir färdigt snabbt. 
Har ju en hel del som jag vill göra och få klart. Sen får jag sätta fart med min poncho igen det är inte så himla mycket kvar på den heller. hihi. Typ 50 cm kanske. 
 
Brodera gör jag bara på förmiddagarna för det är då jag har mest ork att sitta med det några timmar. typ 2 timmar om dagen blir det sammanlagt. Får lite ont i nacken när jag sitter och broderar men det är lite ovan ställning för nacken. 
Men det är kul att brodera och se när det närmar sig att bli klart. 
Jag tittade på den fyrkantiga duken med samma motiv i går och det var inte precis samma men färgerna är samma. Fast det är några mindre rosor och fler knoppar. Så den blir nog rolig att brodera. 
 
Verkar blir fint väder i dag, kanske om jag har ork och lust så kanske det blir en liten tur ut i solskenet idag. Kunde vara skönt kanske. Behöver ju inte gå långt och framför allt inte snabbt. Är ju inte så stark och pigg ännu. 
 
Jag är lite rosslig i rören på morgonen och lite täppt också men det släpper efter ett litet tag. Men vill ju så gärna hålla mig ganska pigg som jag är nu och inte bli sämre. 
Läkaren sa att jag skulle ha tålamod och inte stressa på att börja träna och ha mig. Ridningen var på nåder kan man säga om jag inte tog ut mig som han sa. Jag känner ju själv när jag behöver ta och pusta ut då stannar jag bara i mitten en liten stund. Och sen rider jag på igen. 
Det är okej för Ridläraren så det känns skönt. 
För jag älskar att komma upp till stallet på måndagar och få rida och rykta och hålla på med Hilding det ger mig så fin energi. 
Även att jag är skitslut dagen efter ridningen men det tar jag gärna. Sista hade jag träningsvärk i armar och ben och hade mjölksyra kan man säga 😍. Men det tar jag! 
Men så är det ju även om jag är iväg och har det trevligt med min vän Anna på våra loppis rundor så får jag vila och ta det lugnt dagen efter. Men det tar man så gärna för att ha det lite härligt och trevligt. 
Men det är ju inte så ofta som jag åker iväg utan håller mig hemma och tar hand om min kropp och sparar på energin jag har. Jag hoppas verkligen att de kan hitta och fixa felet på mitt immunförsvar så att jag orkar lite mer än jag gör nu. Det skulle vara så himla skönt. Och att jag kan sluta med antibiotikan också. För den blir jag så trött av. 
 
Nä nu ska min dag börja så jag får lite gjort, i går kom ju köksgardinerna upp i dag kanske gardinerna i datarummet upp. Vem vet. Ha nu en skön dag så hörs vi snart igen. 
 En sådan här dopklänning håller jag på med nu, kanske hoppar mössan denna gången.