Regning dag i dag!

Regn hela dagen i dag! 
Godmorgon på er alla, har haft en lite jobbig natt! Dels var det regnet som höll mig vaken och så var det min kropp som värkte och inte ville slappna av. Blir alltid så här när det blir väderomslag. Och det har det ju nu blivit, bara 13 grader och regn. Så håller det på som de säger hela dagen så åker inte jag och golfar i dag, då gör jag något här hemma i värmen och håller mig torr! 
Jag har ju mer tvätt att ta hand om som inte har blivit tvättat ännu. Och lite att lägga in som är vikt. Och så behöver mina stackars blommor lite omsorg 😘. På onsdag förmiddag ska Matilda och jag ut och golfa så jag får nog golfa denna veckan i alla fall. Kanske blir det någon gång till denna veckan. 
Den som lever får se! 
 
I går så testade jag dunprogrammet på min nya tvättmaskin, jag har ju inte tvättat så mycket dunplagg innan så jag har inget att jämföra med. Men det verkar funka bra. Så det är ju bra. Men kör mest på snabbtvätt den tar 40 min ca. Så ett par sådana maskiner i dag kanske om jag får plats att hänga i tvättstugan om de andra är torra. Det vet jag ju inte än! 
Annars får jag hitta på något annat att göra i dag. Som att titta på tv och handarbeta och vila min kropp det skulle inte vara helt fel när den mår som den gör just nu. 
 
Jag gillar inte väderomslag 😢 då får jag så himla ont i mina leder och muskler. Då triggar både reumatismen och fibromyalgin igång och gör dagarna och nätterna till ett helvete rent ut sagat. När det har varit den där värmeböljan på upp emot 30 grader så mådde min kropp så himla mycket bättre och jag höll igång men nu är det inte alls så. Och då blir inte humöret riktigt så bra som det har varit när det var bättre väder. Men försöker att se det positivt och inte gräva ner mig för mycket. Men det ska bli en hel del regn framöver har jag sett men jag vill inte det! Jag vill ha fint och sol och värme så kan vi golfa och bada i sommar! Och snart går många på semester och då vill de ha fint väder. Ja ja så är det. Men man får inte alltid som man vill. Men vi får göra det bästa av sommaren som den kommer. 
 
Jag ska i alla fall försöka njuta av min semester och av sommaren i det stora hela. Även om dagarna inte blir annorlunda än det är de andra dagarna på året 😆. Jo jag är ju mer ute under sommar halvåret. 
 
Nä ni nu ska jag sätta fart med min dag, så jag önskar er en skön dag i regnet och ta hand om varandra så hörs vi snart igen. 
 Bad och sol i sommar skulle inte vara fel!