En dag med lite lycka i går!

Grattis till min yngsta son! 
I går var jag med min yngsta son till Jönköping, han skulle på anställningsintervju. Det var ett bemaningsföretag som jag inte kommer ihåg namnet på. Som behövde folk, mitt i centrum! Vi körde med gps så vi skulle hitta och hamnade i ett högt parkeringshus! Svindel när jag körde upp och ännu längre upp! Våning 6 🙃 hjälp vad högt! Och så var det så grymt trångt, tur vi inte hade någon ny bil men var rädd att slå emot de andra bilarna. Avskyr parkeringshus. 
Men i alla fall så tog vi oss ner för alla trapporna! Och kom på marken igen härligt. Då kom frågan åt vilket håll skulle vi nu då! Goggels maps igen då. Men det var inte så långt att gå som tur var. 
Han kom 20 min tidigare men fick komma in direkt, och jag gick utanför på gågatorna och tittade i affärerna. Var på Indiska och hittade en klänning för 100 kr och en blus för 50 kr så det var bra fynd. När jag hade tröttnat att titta i affärerna runt omkring där så satte jag mig och titta på folk hahaha det är så himla kul att titta på hur folk klär sig och hur de går. Det gick en kvinna med sina två flickor på gatan och de var inte svenska men en av flickorna gick och skrik att hon vill bli buren och den andra flickan skulle överrösta sin syster. Så ljudnivån var grymt hög 😖. Men de försvann efter en stund. Och så kom en äldre man och rullade förbi i sin rullstol, han hade något handikapp. Han hejade och vikade så glatt och jag vinkade tillbaka och han vart ännu gladare. 
Det kom joggande mammor med barn i vagnar och fina damer i höga klackar och män i kostymer och män i trasiga kläder. Och folk som pratade engelska och folks som pratade svenska och även andra språk som jag inte vet vad det var. Så jag hade en mycket rolig stund medans jag satt där och väntade och var spänd på hur det gick för sonen. 
 
När han kommer ut har han ett gäng papper i handen och ler från öra till öra 🤣 han fick jobb! Underbart han ska jobba på lagret på Elgeganten i Torsvik. Börjar redan på måndag! Härligt nu händer det något, så han säger att han ska hämta kläder på ett annat ställe så det vart goggel maps igen som fick hjälpa till. Vi kom rätt efter mycket om och men. Där innen tog det inte så lång tid. Sen sa jag att när vi ändå är här tar vi en sväng och kollar vart det ligger i Torsvik och det kunde man inte missa stort som satan var lagret där han ska vara. Så nu vet han och jag vart han ska vara de närmaste 3 månaderna i alla fall. Han ska jobba två skift så det går väl ett tag, han ville helst ha dagtid men det fanns inte just nu. Men kan kanske bli vem vet. Vi tar dessa två månader först. 
Så vi säger lycka till! 
 
När vi kom hem så var jag väldigt trött och orkade inte mycket mer. Det var mycket vila och tv resten av dagen. 
 
I dag blir det att tvätta lite och fixa lite, tror jag ska försöka att brodera eller kroka i dag. Yngsta sonen är på något på arbetsförmedlingen i dag och det skulle ta hela dagen. 
Äldsta sonen är och titta på ett annat jobb som han hoppas han får och det är också två skift. Han trivs inte så jätte bra på mc butiken i Eksjö och det är visst väldigt dåligt att göra där med. Så han vill ha något annat. Så vi håller tummarna för honom. Så vi får se vad han säger när han kommer hem. 
 
I dag är det onsdag och i morgon torsdag, sen kommer dagen då jag och yngsta sonen ska ut och åka igen. Till Skänninge och garnbutiken. Ska bli så himla kul. Hoppas jag hittar det jag vill ha bara. Har ju bär hjälp med mig. 
 
Men tills dess ska jag vila och få energi så jag orkar med en heldag. Men en dag i taget eller hur. Så jag önskar er alla en skön dag så hörs vi snart igen.
 mysigt de har det.