Vad ska man göra i dag?

Vad ska jag hitta på idag? 
Alla sover utan jag och yngsta sonen, han har lite samtal som han måste göra i dag. För på måndag börjar han jobba! 
Då blir jag lite ensman på dagarna stundvis! Men det är lungt jag klarar mig. 
 
Äldsta sonen är permenterad i dag och min kära sambo åker inte till jobbet fören vid 13.00. Så jag har dem hemma. än så länge. 
 
I går så krokade jag på mina grytlappar, så en del av fyra är klara och så började jag på den andra delen. Och så tvättade jag en några maskiner tvätt. Men de är inte torra ännu så i dag blir det inte att tvätta. 
Jag och min kära sambo tog hand om lite saker som inte skulle vara framme längre som trädgårdsdynor och lite stolar. Så nu har jag utrymme i köket igen. 
 
I dag ska jag sätta mig och brodera lite på julvepan efter Lena 😘 nu på förmiddagen, och eftermiddagen tror jag att jag ska kroka på mina grytlappar. Så det blir en lugnt dag med handarbeten och ladda på med positiv energi. Det kan behövas efter allt som varit och nu när man mår som man gör. 
Ska ner och gratta Matilda som i dag fyller 14 år i kväll 💜 men det blir inte så sent det orkar jag inte. 
 
I morgon på en shoppingtur med yngsta sonen som sällskap. Ska ha med mig mina mönsterböcker så jag får rätt garn till det jag tänkt göra! Och så blir det Rusta och kanske lunch ute på någon korvmoj! Sen blir det lugnt när vi kommit hem och då kanske jag börjar på något av det jag köpt garn till. Ska bli så himla kul! 
 
Så i dag händer det inte så mycket men i morgon lite mer. Och på lördag blir det kanske en sväng till Stallet och titta på hopptävlingen. Kan vara lite kul! Jag har en bil i alla fall se om jag får sällskap också. Annars åker jag själv! 
 
Nu ska min dag börja så jag önskar er alla en underbar dag så hörs vi snart igen. 
 Snart blir det så här utanför fönstret <3